De Dover Spillemænd

     

    Ane Saptefrati - violin

    Jøren Nielsen - violin.

     Else Midtiby - violin

    Jette Pedersen - tværfløjte

    Michael Villadsen - kontrabas

      

Om os.

 

De Dover Spillemænd har eksisteret som gruppe siden år 2000. Vi var nogle stykker, der med forskellig baggrund i spillemands- og folkemusikken ønskede at danne en gruppe, hvor vi kunne få mulighed for at fordybe os i musikken og dermed udvikle os selv.

 

Navnet De Dover Spillemænd skyldes, at vi alle bor i (det gamle) Dover Sogn ved Ry.

 

Gruppen består af:

Vores repetoire omfatter musik fra 1700-tallet til i dag. Afsæt tager vi i den traditionelle danske og skandinaviske spillemands- og folkemusik, men vi spiller også skotske og irske melodier.

 

Vi synes, det er sjovt at spille for andre, og vi spiller gerne både til fest og "på gaden". Vi spiller til egentlige koncerter - eller som baggrundsmusik. Desuden har vi en danseinstruktør tilknyttet gruppen, så vi spiller også op til dans.

 

Vi har efterhånden spillet til mange private fester såsom runde fødselsdage, kobber- sølv- og guldbryllupper, receptioner, familefester og foreningsfester. Men vi spille også offentligt, som f.eks. i Havnepavillonen i Ry (sommerkoncerter). De sidste mange år har vi den sidste weekend i august spillet ved Nordsjøfestivalen i Farsund, Norge.

 

De senere år har vi spillet til flere gudstjenester, hvor vi står for det musikalske under hele gudstjenesten, og ofte også deltager med fællesang og underholdning ved et efterfølgende kaffebord..

 

Booking og oplysning om honorar mv kan ske hos Michael Villadsen på tlf. 4085 3430